top of page

Maskinmontör

Uppdaterat: 20 juni 2023

Tjänsten är tillsatt men skicka gärna in en spontanansökan till rekrytering@frvab.se


SMT har byggt maskiner i flera hundra år – SMT Company består idag av tre varumärken som alla tillverkas i Sverige. SMT-SwedTurn, Storebro och SMT-MillTurn. Vi är även en maskinåterförsäljare av 6 kompletterade maskinvarumärken för att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning för just deras produktion. Vi tillverkar idag 30-40 verktygsmaskiner/år i Främmestad, och söker nu dig som vill bli en del av detta, som vill göra det möjligt för oss att växa. Vi är precis i början på en ny, spännande resa där ett helhetsomtag nu återigen ska göra SMT till en ledande verktygsmaskinstillverkare. I vår företagskultur värderas dina egna initiativ, idéer och dina mål högt och med tanke på den tillväxttakt vi nu har finns det stora möjligheter för dig att forma din karriär hos oss.


Vem är du?

Vi tror att du är tekniskt och mekaniskt intresserad och tidigare har arbetat som någon typ av montör inom industrin. Du har en god grundförståelse för hur saker och ting fungerar och tycker om att lära dig saker, jobba tillsammans i team med andra. Du talar och skriver obehindrat svenska.


Arbetsuppgifter;

- Montering av verktygsmaskiner

- Ritningsläsning

- Underhåll av verktygsmaskiner

- Har du erfarenhet av svarvning, fräsning och borrning eller plåtarbeten är detta ett plus.

- Jobba med projekt som varierar i komplexitet, från enkla detaljer till tekniskt avancerade CNC-maskiner


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kommer växa på flera plan under de närmaste åren vilket ger stora möjligheter för dig att forma din karriär och den väg du vill ta hos oss. Vi erbjuder individuellt satt lön enl. överenskommelse med avtalspension, försäkring och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.


Låter detta som något för dig? Tveka då inte att ansöka!Ansökan Tjänsten är tillsatt men skicka gärna in en spontanansökan till rekrytering@frvab.se


Senaste inlägg

Visa alla

Maskinkonstruktör/Maskiningenjör

Är du en problemlösande maskinkonstruktör med erfarenhet av skärande bearbetning? Vill du utveckla nästa generations svensktillverkade verktygsmaskiner? Då finns här en utmaning, och ett jobb för dig.

Comments


bottom of page