top of page

För en störningsfri produktion  

Service & Underhåll

En nöjd kund är en kund som har en produktion som går, och går och går - Vi har ett förstklassiga stöd vid eftermarknad, både vad gäller service-on-site och via telefon. Vårt team med duktiga servicetekniker och utbildare täcker allt från maskinservice, reservdelar till programmeringshjälp. Vår styrka är att vi snabbt och effektivt besvarar dina frågor och gör vårt yttersta för att hjälpa dig att komma igång om något oförutsett händer.

Med vår långa erfarenhet som maskinbyggare har vi kompetens och utrustning för att renovera de flesta fabrikat på marknaden, göra uppmätningar och styrsystemsbyten. Swedish Machine Tool Company erbjuder service över hela norden och våra tekniker har mångårig erfarenhet av både svenska och utländska maskiner. 

Exempel på fabrikat vi utför service på är Leadwell, Cheto, Rema Control, Ermaksan, Fat-Hako, Storebro, SMT Swedturn och Spinner.

160802-Servicebilder_0144-webb-smt.jpg
Kontakta oss idag för att boka din nästa service, eller fyll i vårt serviceformulär så återkommer vi till dig.
Fredrik Yman
Servicechef

(+46) 76-129 98 72

fredrik@smtcompany.se

Serviceförfrågan
Kryssa i vad för typ av service du behöver:

Tack för din förfrågan, vi återkommer så fort vi kan. 

160802-Servicebilder_0144-webb-smt.jpg

Med serviceavtal kan du öka tillgängligheten i dina maskiner samt undvika produktionsstopp. Vi erbjuder serviceavtal för både enskilda maskiner och hela produktionsanläggningar.

Vi kan erbjuda er tryggheten att teckna serviceavtal med fasta priser.

Vi har ett stort reservdelslager med standardkomponenter för de flesta fabrikat. Vårt lager omfattar reservdelar och komponenter för både nya och äldre maskiner. Vi levererar på snabbast möjliga sätt, allt för att inte skapa onödiga driftstopp i er produktion.

20160510_113907_edited_edited.jpg

Funderar ni på att renovera er maskin? CNC-svarv, CNC-Fräs, flerop, manuella maskiner - vi åtar oss samtliga fabrikat på marknaden. Vi erbjuder hel- eller delrenovering till ett mycket förmånligt pris där arbetet beroende på omfattning kan utföras i i någon av vår service verkstäder eller på plats.

Uppmätning speglar tillståndet på er maskin och mätresultatet visar vilka förbättringar som krävs för att öka prestandan och produktiviteten. Uppriktning av maskin ska gärna göras regelbundet speciellt om marken som verkstaden är byggd på är instabil.

Klicka på en Tablet

Installation & utbildning

Oavsett om ni har köpt maskinen av oss eller ej så har vi tjänster för alla typer av maskininstallation. Med erfarenhet av de flesta fabrikat på marknaden hjälper vi er från det att maskinen kommer in i maskinhallen till den första biten bearbetas.

Med serviceavtal kan du öka tillgängligheten i dina maskiner samt undvika produktionsstopp. Vi erbjuder serviceavtal för både enskilda maskiner och hela produktionsanläggningar.

bottom of page