En nystart med erfarenhet

Om oss

SMT, Swedish Machine Tool Company AB, uppstod ur ett stort förändringsarbete under hösten 2020. Maskintillverkarna SMT-Swedturn,  Storebro Machine Tools  och SMT-Fräsmaskiner blev då varumärken under Swedish Machine Tool Companys vingar. Målet med sammanslagningen och centraliseringen av resurser är att återigen bli en betydande verktygsmaskinstillverkare i Sverige och i världen. Samordningen ger synergier vars syfte är att effektivisera produktionen och eftermarknaden för verktygsmaskiner, allt med bas i Sverige. SMT-fräsmaskiner under ledning av Johnny Prydz har sitt primära fokus på fräsmaskiner och fräsmaskinsrelaterad teknologi. Johnny Prydz axlar samtidigt ansvaret att samordna de olika SMT-bolagens utbud mot den lokala europeiska marknaden, såväl som mot den internationella marknaden.

 

Den nya produktionssiten lokaliseras till Främmestad, en timme utanför Göteborg. Med 4000kvm maskinmontage, showroom, service och support blir detta det nya huvudkontoret för verksamheten. Befintliga verkstäder i Varberg och Köping kommer fortsatt producera delar till maskinerna samt vara sälj- och servicekontor. Även i Valdermarsvik öppnas ett service och säljkontor. 

4000 kvm montagehall och showroom

Swedish-machine-tool-company-showroom-fr
SWEDISH MACHINE TOOL COMPANY AB

Vi kan verktygsmaskiner & produktion

KONTAKTA OSS

+46 (0)21 - 80 51 00

sales@smtcompany.se

FÖRSÄLJNING

sales@smtcompany.se

SERVICE

service@smtcompany.se

SHOWROOM & PRODUKTIONS SITE

Swedish Machine Tool Company AB

Främmestadvägen 29

465 97 Främmestad

Sweden

SÄLJ & SERVICEKONTOR

SMT Machine AB

Fabriksgatan 5

731 50 Köping

Sweden

Storebro Machine Tools AB

Batterivägen 8

432 32 Varberg

Sweden

Swedish Machine Tool Company

Vammar Industriområde, Bäckadalsgatan 1 D
615 32 Valdemarsvik

Sweden

OM OSS

Swedish Machine Tool Company är en förening av de svenska maskintillverkarna & varumärkena SMT Swedturn, Storebro Machine Tools & SMT-Kesselberg

 

Med agenturerna för CHETO, Leadwell, Ziersch Grinding Machines, FAT HACO & ERMAKSAN har vi ett sortimentet som möjliggör helhetslösningar för din produktion.

 

Med våra ledord kunskap, service & utveckling finns vi med dig hela vägen. 

© 2020 Swedish Machine Tool Company AB