top of page

Servicetekniker

Vi på SMT är i en expansiv fas och nu behöver vi utöka vår serviceavdelning med ytterligare minst två erfarna servicetekniker. Vi letar efter dig som är kunnig i el, mek & data.

Tjänsten kommer bl a innefatta:

  • Installation av maskiner hos kunder

  • Att utbilda kunder i handhavande

  • Utföra akut- och underhållsservice av maskiner

  • Felsökning och problemlösning

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kommer växa på flera plan under de närmaste åren vilket ger stora möjligheter för dig att forma din karriär och den väg du vill ta hos oss. Vi erbjuder individuellt satt lön enl. överenskommelse med avtalspension, försäkring och andra förmåner.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är utåtriktad, har lätt att samarbeta med andra och har ett eget driv så att saker blir gjorda. Vi söker nån med både mycket snack och mycket verkstad!

Sedan bör du ha relevant utbildning och erfarenhet av styrsystem som t. ex. Fanuc, Heidenhain och Siemens samt erfarenhet av reparationer på verktygsmaskiner. Du bör behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha god PC-vana. Kunskaper i engelska och automation är ett plus.


Den/de som vi anställer kommer arbeta med service på hela vårt maskinprogram. Arbetet kommer att innebära en hel del resande och B-körkort är ett måste. Tjänstebil kommer att tillhandahållas av oss.

Var bor du? Vårt huvudkontor, maskinproduktion och lager finns i Främmestad men vi har verksamhet även i Köping, Varberg och Valdemarsvik. Var du bor är mindre viktigt, om du gillar ett flexibelt, resande arbete.

Info Omfattning: 100%

Lön efter överenskommelse

  • Plats: Köping Serviceområde: Västergötland & Västmanland

  • Plats: Främmestad Serviceområde: Västra Götaland

  • Plats: Sverige Serviceområde: Sverige

B-körkort är ett krav. För ytterligare information om tjänsten kontakta Ari Terävä. E-post: ari@smtcompany.se Tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill att du skickar din ansökan tillsammans med ditt CV eller meritförteckning via mail till: johanna@smtcompany.se

bottom of page