top of page

Servicetekniker

Nu är det väl ändå dags för något nytt? Vi på SMT är i en expansiv fas och behöver utöka vår serviceavdelning med ytterligare minst två erfarna servicetekniker. Vi letar efter dig som är kunnig i el, mek & data. Idag innehåller verktygsmaskiner så mycket att det nästan är svårt att säga exakt vad man ska kunna, men du är nog riktigt teknisk som ser samband och är bra på problemlösning.

Tjänsten som servicetekniker kommer bl a innefatta:

  • Utföra akut- och underhållsservice av maskiner

  • Felsökning och problemlösning

  • Installation av maskiner hos kunder

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kommer växa på flera plan under de närmaste åren vilket ger stora möjligheter för dig att forma din karriär och den väg du vill ta hos oss. Vi förespråkar frihet under ansvar och att varje person gör det den är bäst på, vi tror att det blir så mycket roligare att jobba då! Vi har en stor blandning av serviceuppdrag från mindre servicear och underhåll som du utför själv, till riktigt stora uppdrag några gånger per år vilket då är ett par veckolånga specialjobb på maskiner då vi kan vara upp till 6-7 personer.


Vi erbjuder individuellt satt lön enl. överenskommelse med avtalspension, försäkring och andra förmåner.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är utåtriktad, har lätt att samarbeta med andra och har ett eget driv så att saker blir gjorda. Vi söker nån med både mycket snack och mycket verkstad!

Sedan bör du ha relevant utbildning och erfarenhet av styrsystem som t. ex. Fanuc, Heidenhain och Siemens samt erfarenhet av reparationer på verktygsmaskiner. Du bör behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha god PC-vana. Kunskaper i engelska är ett krav och automation är ett plus.


Den/de som vi anställer kommer arbeta med service på hela vårt maskinprogram. Arbetet innebär en hel del resande och B-körkort är ett måste. Tjänstebil kommer att tillhandahållas av oss.

Var bor du? Vårt huvudkontor, maskinproduktion och lager finns i Främmestad, en timme nordväst om Göteborg men vi har servicekontor i Köping, Varberg och Valdemarsvik. Var du bor är mindre viktigt, om du gillar ett flexibelt, resande arbete.

Info Omfattning: 100%

Lön efter överenskommelse

  • Plats: Köping Serviceområde: Mälardalen, Västergötland & Västmanland

  • Plats: Främmestad Serviceområde: Västra Götaland

  • Plats: Sverige Serviceområde: Sverige

  • Sista ansökningsdag: 30 november

B-körkort är ett krav. För ytterligare information om tjänsten kontakta Fredrik Yman, fredrik@smtcompany.se. E-post: ari@smtcompany.se Tjänsten kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan tillsammans med personligt brev, ditt CV eller meritförteckning via mail till: rekrytering@frvab.se


Vi hoppas vi hörs! /Gänget på SMT

Senaste inlägg

Visa alla

Maskinkonstruktör/Maskiningenjör

Är du en problemlösande maskinkonstruktör med erfarenhet av skärande bearbetning? Vill du utveckla nästa generations svensktillverkade verktygsmaskiner? Då finns här en utmaning, och ett jobb för dig.

Comments


bottom of page