top of page

Elmia verktygsmaskiner 10-13 maj

Uppdaterat: 28 mars 2022

Vi har efter ett stort förändringsarbete samlat våra egna varumärken; SMT SWEDTURN, SMT SWEDMILL, STOREBRO ALERT, och STOREBRO DHB under ett paraply; Swedish Machine Tool Company.


Nu byggs våra maskiner i vår nya maskinfabrik i Främmestad, och verkstäderna i Köping, Varberg & Valdemarsvik är nu helt servicefokuserade. Med en portfölj av maskinfabrikat som kompletterar vår egen maskinproduktion kan du som kund vara trygg med att vi levererar det du och din produktion behöver.

Efter flera år utan mässor, hoppas vi att du är lika taggad som vi på att komma till Elmia. Välkommen till oss i monter B04:57 - så diskuterar vi effektiv, hållbar och miljövänlig produktion.


Senaste inlägg

Visa alla

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din karriär? Är du en resultatdriven, lösningsorienterad person med ett brinnande intresse för produktion och projekt? Vill du utveckla affären, projekten och medar

Är du en problemlösande maskinkonstruktör med erfarenhet av skärande bearbetning? Vill du utveckla nästa generations svensktillverkade verktygsmaskiner? Då finns här en utmaning, och ett jobb för dig.

bottom of page