top of page

Swedish Machine Tool Company avslutar året starkt med fem maskinförsäljningar.

3 st SMT-Swedturn ST18 svarvar med Siemens 840D sl. ska i vår levereras till Thürnau CNC-Zerspanung - En trogen tysk kund som främst kör bearbetning av titan, duplex och Inconel till tung industri. Sedan tidigare har Thürnau nio SMT-maskiner i sin produktion.


Tillsammans med vår tyska partner Acroloc ska en VHF-360 levereras i skiftet mars/april till Liebherr Werk GmbH som tillverkar mobila kranar upp till XXXL. Och till skånska Flexoart i Klippan ska en FAT HACO CNC-Svarv TUR560SMN levereras.


Det totala ordervärdet av dessa fem maskinförsäljningarna uppgår till ca 9 miljoner SEK.


Johnny Prytz – försäljningschef Swedish Machine Tool Company;

”Det känns lovande inför 2021 att avsluta det turbulenta året 2020 såhär starkt – vi tror stenhårt på denna omorganisation vi har arbetat med under året och genom att säkra dessa affärer med både befintliga och nya kunder får vi en bekräftelse på att även industrin i Sverige och Europa tror på oss. Nu ska vi ta några dagars julledighet och direkt efter nyår sätter vi igång att bygga maskiner. Vi ser framemot 2021 och flera spännande projekt som ligger i startgroparna”


Vi vill passa på att önska alla kunder, leverantörer och vänner en riktigt god jul och ett gott nytt år!
Senaste inlägg

Visa alla

Maskinkonstruktör/Maskiningenjör

Är du en problemlösande maskinkonstruktör med erfarenhet av skärande bearbetning? Vill du utveckla nästa generations svensktillverkade verktygsmaskiner? Då finns här en utmaning, och ett jobb för dig.

Comentarios


bottom of page