Serviceelektriker

Vi på Swedish Machine Tool Company är i en expansiv fas och har nu ett stort behov av att utöka vår serviceavdelning med ytterligare minst en erfaren serviceelektriker. Vi letar efter dig som är kunnig i el & data.


Du blir en del av vår eftermarknadsavdelning och vårt serviceteam. Ditt uppdrag blir att arbeta internt på vår verkstad samt som resande servicetekniker på de maskiner bolaget har serviceansvar för. Tyngdpunkten i tjänsten är akuta reparationer men även installations- och underhålls-uppdrag kan förekomma.


Tjänsten kommer bl a innefatta:

• installation av maskiner hos kunder

• att utbilda kunder i handhavande

• att utföra akut- och underhållsservice av maskiner

• felsökning och problemlösning

• projekt med uppgradering/uppdatering av styrsystem och el på bearbetningsmaskiner


Utöver dessa arbetsuppgifter vill vi att du att bidrar till en bra arbetsmiljö internt hos oss - för vi vill att det ska vara kul att gå till jobbet! Samt att bidra med en god anda gentemot kund.


Vem är du?

Vi söker dig som innehar en el- eller automationsutbildning. Du ska ha kunskaper och erfarenhet inom CNC/PLC, felsökning samt ritningsläsning. Har du erfarenhet från reparationer av bearbetningsmaskiner? Toppen! Då du kommer ingå i vårt serviceteam, bör du ha de egenskaper som är viktiga för att kunna samarbeta väl med andra. Att du är självgående och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.

Du är tekniskt intresserad och har ett öga för detaljer. Du vill även vara med och bidra till att vårt team - tillsammans - når ännu bättre resultat.

Omfattning: 100% Lön efter överenskommelse Plats: Köping Serviceområde: Västergötland & Västmanland B-körkort är ett krav.


För ytterligare information om tjänsten kontakta Ari Terävä.

Telefon: 021-80 51 00

E-post: ari@smtcompany.se


Ansökan

Vi vill att du skickar din ansökan tillsammans med din CV eller meritförteckning via mail till: ari@smtcompany.se