top of page

Rinnande, rent vatten räddar liv

Att tvätta händerna är självklart för oss här i väst för att minska smittspridningen. Men alla i världen har inte den möjligheten. Xylem Watermark är en del av bolaget Xylem som bla syftar till att bygga upp infrastruktur för vattenförsörjning i länder, där inte rent och rinnande vatten är en självklarhet.


Vi på SMT Swedish Machine Tool Company Group har donerat ett belopp till Xylem Watermark, en summa som bolaget Xylem dubblerar. Detta ger en fin uppväxling på vår donation till ett mycket viktigt projekt för att förbättra sanitära förhållanden i eftersatta delar av världen. Rinnande, rent vatten räddar liv.


SMT Group är glada över att kunna stödja ett betydelsefullt projekt tillsammans med Xylem, en världsledande aktör som sedan länge använder både SMT- och Leadwellmaskiner i sin produktion.


Vi vill uppmuntra er att läsa vidare om detta viktiga initiativ hos Xylem;


Senaste inlägg

Visa alla

Maskinkonstruktör/Maskiningenjör

Är du en problemlösande maskinkonstruktör med erfarenhet av skärande bearbetning? Vill du utveckla nästa generations svensktillverkade verktygsmaskiner? Då finns här en utmaning, och ett jobb för dig.

Commentaires


bottom of page