Projektledare

SMTs företagskultur präglas av en entreprenell anda där egna initiativ, idéer och dina mål värderas högt. Vi är ju nu i en pågående flytt av vår verksamhet till Främmestad där vi har en snabbt ökande orderingång och växer - så nu söker vi dig! Vi tillverkar högpresterande verktygsmaskiner för tung industri. Med våra egna varumärken SMT SwedTurn, SwedMill och SwedDrill har vi en produktportfölj som inriktar sig mot tillverkade industrier i Europa och världen. Med våra agenturvarumärken Cheto, Schaublin, Rema Control, Ziersch, Leadwell och Fat Haco täcker vi tillverkade industriers alla behov. Vår styrka är att vi är maskintillverkare, vi kan verktygsmaskiner och vi kan produktion.


Vem är du?

Vi tror att du är driven, får saker att hända, strukturerad med en stor vilja att utveckla, förbättra och effektivisera för att nå mål. Du är ansvarstagande med ledaregenskaper, gillar att jobba tillsammans med andra och vill ha kul på jobbet för allt blir vad du gör det till.


Arbetsuppgifter;

Som projektledare hos oss kommer du arbeta tillsammans med VD, säljare, tekniker, maskinmontörer och underentreprenörer för att leverera maskinprojekt på utsatt tid. Rollen innefattar samordning av både maskinprojekt samt vara delaktig i inköp för projekt, budgetuppföljning och miljöuppföljning, kundmöten och interna projektering- & planeringsmöten.


Tjänsten omfattar till exempel;

  • Planering, styrning, kontroll och uppföljning av olika stora projekt med leverans inom utsatt tid.

  • Ansvara för att arbetet följer instruktioner för kvalitét, arbetsmiljö och säkerhet.

  • Arbetsledning av projekt med resursplanering.

  • Beställa & sourca material, kontakter med beställare, underentreprenörer och kunder

  • Löpande rapportering, samt sammanställning av underlag inför fakturering

  • Uppföljning av projekt


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kommer växa på flera plan under de närmaste åren vilket ger stora möjligheter för dig att forma din karriär och den väg du vill ta hos oss. Vi erbjuder individuellt satt lön enl. överenskommelse med avtalspension, försäkring och andra förmåner såsom friskvårdsbidragDin profil passar rollen som projektledare;

· Du har erfarenhet av projektledning med uppföljning och av att leda arbetsgrupper

· Du är tekniskt kunnig

· Du är en doer

· Talar och skriver obehindrat svenska & engelska

· Det är väldigt meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från tillverkningsindustrin.


Omfattning; Heltid 100%

Placeringsort; Främmestad, Nossebro

Lön; Enligt överenskommelse


Har du frågor eller vill veta mer angående tjänsten? Maila eller ring Johanna J Backman på johanna.backman@frvab.se eller 070 678 07 58.


Ansökan Skicka din ansökan idag tillsammans med personligt brev, ditt CV eller meritförteckning till Johanna J Backman: johanna.backman@frvab.se