Sök

Ny återförsäljare av FERMAT Machine Tool i Sverige

Vi är glada att kunna berätta att vi nu är exklusiv agent för FERMAT Machine Tool i Sverige samt tillhandahåller full service & support för alla FERMAT-kunder i Sverige.

Fermat Machine Tool är en tjeckisk tillverkare av slipmaskiner och är en del av en stor produktionsgrupp som även denna heter (FERMAT). Med mer än 40 års erfarenhet erbjuder Fermat Machine Tools stabila, tillförlitliga och precisa maskiner för att leverera excellenta slipresultat enligt kundens krav. Produktsortimentet består av 5 maskinmodeller, där den största maskinen hanterar arbetsstycken upp till 5000 kg med 1200 mm diameter.


Vi har pratat med David Kašpar, FERMAT Machine Tools, Sales Manger;

Vad fick er att välja Swedish Machine Tool som samarbetspartner i Sverige?

  • Vi ser att det är ett bra produktsortiment med fokus på kvalité och precision - och då främst svarvar för stora delar, vilka vi ser kan komplettera våra slipmaskiner och passa bra in i vår kunds produktion.

Vilka är era slipmaskins viktigaste funktioner?

  • Utveckling - Teflonstyrning, precision, seghet, tillförlitlighet, referenser (kan tillhandahålla), individuell anpassning till kundernas behov (cykler, diagnostik, service)

Vilka typer av produktionssegment är era kunder huvudsakligen verksamma i?

  • Järnväg (spårvagnar, tåg, tunnelbanor), tunga maskiner, militärindustri, tryckning, valsverk (reparationer av pressvalsar)

Vad gör en Fermat slipmaskin till en bra investering?

  • Våra maskiner har en lång livslängd med hög precision, vilket säkerställer en problemfri produktion vilket i sin tur leder till en ökad produktion. Vi har även många återkommande kunder som investerar i fler FERMAT slipmaskiner - t.ex. så har Bonatrans nu 7 maskiner i produktion.


Läs mer om FERMAT här:
SWEDISH MACHINE TOOL COMPANY AB

Vi kan verktygsmaskiner & produktion

KONTAKTA OSS

+46 (0)21 - 80 51 00

sales@smtcompany.se

FÖRSÄLJNING

sales@smtcompany.se

SERVICE

service@smtcompany.se

SHOWROOM & PRODUKTIONS SITE

Swedish Machine Tool Company AB

Främmestadvägen 29

465 97 Främmestad

Sweden

SÄLJ & SERVICEKONTOR

SMT Machine AB

Fabriksgatan 5

731 50 Köping

Sweden

Storebro Machine Tools AB

Batterivägen 8

432 32 Varberg

Sweden

Swedish Machine Tool Company

Vammar Industriområde, Bäckadalsgatan 1 D
615 32 Valdemarsvik

Sweden

OM OSS

Swedish Machine Tool Company är en förening av de svenska maskintillverkarna & varumärkena SMT Swedturn, Storebro Machine Tools & SMT-Kesselberg

 

Med agenturerna för CHETO, Leadwell, Ziersch Grinding Machines, FAT HACO & ERMAKSAN har vi ett sortimentet som möjliggör helhetslösningar för din produktion.

 

Med våra ledord kunskap, service & utveckling finns vi med dig hela vägen. 

© 2020 Swedish Machine Tool Company AB