Lageransvarig

SMT har byggt maskiner i flera hundra år – SMT Company består idag av tre varumärken som alla tillverkas i Sverige. SMT SwedTurn, Storebro och SMT MillTurn. Vi är även en maskinåterförsäljare av 5 kompletterade maskinvarumärken för att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning för just deras produktion. Vi tillverkar idag 30-40 verktygsmaskiner/år i vår anläggning i Främmestad, och söker nu dig som vill bli en del av detta, som vill göra det möjligt för oss att växa. Förutom nyproduktion av maskiner, jobbar vi med reservdelsförsäljning, service samt är i startgroparna för en webbshop. Vi är precis i början på en ny, spännande resa där ett helhetsomtag nu återigen ska göra SMT till en ledande verktygsmaskintillverkare. I vår företagskultur värderas dina egna initiativ, idéer och dina mål högt och med tanke på den tillväxttakt vi nu har finns det stora möjligheter för dig att forma din karriär hos oss.


Vem är du?

Vi tror att du älskar strukturer, ordning och reda. Du jobbar idag eller har tidigare arbetat med lagerhantering och är van vid lagerhanteringssystem. Vi tror att du har ett tekniskt och mekaniskt intresse. Du är van vid att ta egna initiativ, och gillar att driva projekt framåt. Du talar och skriver obehindrat svenska. Om du är van vid Monitor är detta ett stort plus!


Arbetet som lageransvarig är varierande och sker både på lagret och på kontoret. I rollen har du breda kontaktytor som inkluderar kollegor, leverantörer och kunder.


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats som kommer växa på flera plan under de närmaste åren vilket ger stora möjligheter för dig att forma din karriär och den väg du vill ta hos oss. Vi erbjuder individuellt satt lön enl. överenskommelse med avtalspension, försäkring och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.


Låter detta som något för dig? Tveka då inte att ansöka!


Har du frågor eller vill veta mer angående tjänsten? maila johanna.backman@frvab.se


Ansökan Skicka din ansökan idag tillsammans med personligt brev, ditt CV eller meritförteckning till rekrytering@frvab.se