Sök

Ett förändringsarbete som resulterade i din nya men erfarna maskinparter.

Uppdaterad: jan 11


Swedish Machine Tool Company föddes ur ett stort förändringsarbete som har pågått under hösten 2020. De tre maskintillverkarna SMT Swedturn, Storebro Machine Tools och SMT-Fräsmaskiner blir nu varumärken under Swedish Machine Tool Company vingar. Målet med sammanslagningen och centraliseringen är att återigen bli en marknadsledande verktygsmaskinstillverkare. Denna sammanslagning möjliggör flera synergier för att effektivisera produktionen av verktygsmaskiner i Sverige. SMT-Fräsmaskiner ansluter sig under ledning av Johnny Prydz och i samarbete med Abene-Deutschland kommer produktionen av det unika fräsmaskins-konceptet fortsätta.


Den nya produktionssiten lokaliseras till Främmestad, en timme utanför Göteborg. Med 4000kvm maskinmontage, showroom, service och support blir detta det nya huvudkontoret för verksamheten. Befintliga verkstäder i Varberg och Köping kommer fortsatt producera delar till maskinerna samt vara sälj- och servicekontor. Även i Valdermarsvik öppnas ett service och säljkontor.


Spännande tider väntar!

SWEDISH MACHINE TOOL COMPANY AB

Vi kan verktygsmaskiner & produktion

KONTAKTA OSS

+46 (0)21 - 80 51 00

sales@smtcompany.se

FÖRSÄLJNING

sales@smtcompany.se

SERVICE

service@smtcompany.se

SHOWROOM & PRODUKTIONS SITE

Swedish Machine Tool Company AB

Främmestadvägen 29

465 97 Främmestad

Sweden

SÄLJ & SERVICEKONTOR

SMT Machine AB

Fabriksgatan 5

731 50 Köping

Sweden

Storebro Machine Tools AB

Batterivägen 8

432 32 Varberg

Sweden

Swedish Machine Tool Company

Vammar Industriområde, Bäckadalsgatan 1 D
615 32 Valdemarsvik

Sweden

OM OSS

Swedish Machine Tool Company är en förening av de svenska maskintillverkarna & varumärkena SMT Swedturn, Storebro Machine Tools & SMT-Kesselberg

 

Med agenturerna för CHETO, Leadwell, Ziersch Grinding Machines, FAT HACO & ERMAKSAN har vi ett sortimentet som möjliggör helhetslösningar för din produktion.

 

Med våra ledord kunskap, service & utveckling finns vi med dig hela vägen. 

© 2020 Swedish Machine Tool Company AB